Portret glamour


Multumesc colegei noastre Vio pe aceasta cale... Sper sa iti placa... Este prima fotografie din set, celelalte palesc in comparatie cu asta.

Tipul aparatului Nikon D3X (multumesc domnule Dinu Lazar)
S-au folosit 3 blituri. Unul fara difuzie din spate, pt contur,unul difuzat profund din stanga fata si unul mai dur din dreapta fata, ambele la 45 de grade fata de subiect.
Distanta focala a fost de 85mm FF.
S-au folosit pt editare Camera Raw (spot healing si clartity) Photoshop CS4 ( incetosarea fetei in unele parti) Photoscape (pt rama si sepia)
Cam atat. ENJOY

Comentarii

  1. Excelent portret. La obiect si foarte folositoare detaliile tehnice. Felicitari John.

    RăspundețiȘtergere
  2. intradevar arata bine
    un rol foarte important il are si rama
    cred ca mai erua si altele frumoase din cele facute de tine

    RăspundețiȘtergere
  3. tehnic arata foarte bine, luminile cad acolo unde trebuie. foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos ti-a iesit. Interesante explicatiile despre folosirea blitz-ului. N-am inteles daca ai fost intr-un studiou profesionist cu ea ca sa o fotografiezi sau ai propriul studiou. Oricum este o lectie buna. Raluca Ioana Agasanu, http://ralucaagasanu.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  5. arata bine... pacat ca nu iese mai mult in eviudenta structura osoasa a umarului dezgolit. as fi incadrat putin mai spre drapta imaginea dar in mare arata bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Un portret foarte frumos: bokeh, apicala, detalii. Nu stiu cat de glamour ai vrut sa fie dar rama nu prea imi da impresia asta din cauza culorii. O culoare mai calda ar fi ajutat mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  7. cat de mica ar fi contributia maestrului,tot e de ajuns penttru o fotografie reusita!

    RăspundețiȘtergere
  8. Tot aceasta imi place mai mult. Am sa-ti spun si de ce: pentru ca este o imagine calda, chiar daca are mai mult sepia. Pentru ca daca nu as fi stiut ca este colega noastra si as fi vazut-o expusa intr-una din vitrinele din Bucuresti as fi spus ca este o imagine de la 1900 - 1920. Cea refacuta conform indicatiilor primite la curs mi se pare un amalgam: sepia cu lumina albastru, neon. Ce a dorit sa insemne? Aura de sfant? Sfanta? Deci, votez pentru prima fotografie. Raluca Ioana Agasanu, grupa 101, http://ralucaagasanu.blogspot.com.

    RăspundețiȘtergere
  9. Marfa de poza.Modelul e f.simpatik.Te ajuta la un portret bun :)
    www.fotonyk.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  10. O poza reusita, dar ai avut un model pe masura ..
    foarte draguta colega ta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare