vedere

Aceasta fotografie este luata de pe Arcul de triumf. Am tras mai multe cadre,dar acesta mi-a placut cel mai mult prin simetria sa...
Dati-i drumul la critica,dar,mai intai o sa va rog ceva... M-am plictisit de pareri personale gen: incadrarea e proasta, expunerea e nasoala, compozitia sucks s.a.m.d. Asta nu ca nu ati avea dreptate... :p Ce va rog, ca in continuare sa specificati si ceea ce ati face diferit, de ce e proasta,nasoala, sucks etc... Avem multi cursanti care s-au erijat in profesori si isi dau cu presupusul total pe langa subiect zic eu... Daca sunteti intr-adevar ceea ce sustineti ca sunteti,adica fotografi, va rog sa specificati aceste detalii. Carei reguli de compozitie ii contravine fotografia respectiva? Cum ar iesi mai bine? Nu mai emiteti pareri personale fara sa le argumentati.
Nu ne intereseaza decat sfaturi, daca stiti mai multe ca noi impartiti. Nu mai aruncati cu pareri.
Va multumesc.

Comentarii

  1. dragut :)) pana cand o sa ajung la statutul de fotograf ma limitez la parerile personale (nu cred ca sunt singura in situatia de fata). Nu pot sa iti dau sfaturi despre cum as fi facut eu pt ca nu iti pot impune/nu iti poti insusi imaginatia si starea mea de spirit. Nu m-am urcat pe Arcul de Triumf deci nu am idee cum e acolo (in plus am rau de inaltime :P) Si acum: daca tot vroiai sa fie simetrica trebuia sa te fi dat putin mai in dreapta sa ai linia continua in mijloc si as fi scos masinile din imagine. Mi se pare ca strica tot. Si totusi... parca fotografia nu era inginerie sa urmeze anumite reguli asta apropo de compozitie si contraventie.
    Mii de scuze pt comentariul prea lung... asa e cand suntem la inceput si drumul e lung si foarte greu dar... rabdarea e cea mai de pret virtute!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa frate, asta vreau! Feedback, multumesc. Iata un concept interesant simetria prin asimetrie! Multimea de masini dintr-o parte scoate in evidenta golul din cealalta... Multumesc pt comentariu, este primul constructiv in foarte mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fotografia mi se pare un pic inclinata spre stanga si fiind o imagine de ansamblu este destul de suparator. Luftul din partea de sus este cam mare, respecta regula treimilor dar parca nu ofera o simetrie buna imaginii tale. Eu as fi marit un pic distanta focalasi as fi inclinat aparatul putin in jos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Este nemaipomenit ca ai avut curajul sa urci pana pe Arcul de Triumf si ca ai facut fotografia - eu am facut o criza de claustrofobie dupa primul etaj din Arcul de Triumf. Din toate discutiile de aici eu am inteles un lucru: sa nu te mai superi cand primesti vreun comentariu, indiferent de cum ar fi el: bun, rau, indiferent cum. Sa-ti pui intrebari atunci cand nu primesti vreun comentariu si... sa perseverezi in a face fotografii, daca asta iti place. Raluca Ioana Agasanu, http://ralucaagasanu.blogspot.com.

    RăspundețiȘtergere
  5. mi-ar fi placut mai putin spatiu negativ in zona superioare. cel putin asta a fost primul instinct, poate pentru ca zona este foarte lipsita de detaliu. Asta cuplat cu faptul ca cerul e nitel laptos face zona superioara nitel neinteresanta.

    Ai incercat o procesare cu mai mult contrast?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare