FII ACOLO LA TIMP!

Ca unul care ma lupt cu punctualitatea de cele mai multe ori, sunt probabil cel mai indreptatit sa va spun cat de importanta este. Ea poate suda relatii, aduce business, ajuta in negociere, iar in lipsa....

Cel mai important lucru pe care-l arati fiind punctual este respectul fata de cealalta persoana si, de ce nu, fata de tine insuti. O persoana punctuala inspira verticalitate, incredere, seriozitate, iar in afaceri este etalonul unui profesionist.

In cazul in care sunteti cumparator, aveti o sansa in plus de a negocia in favoarea dumneavoastra pretul si termenii achizitiei daca sunteti punctual, decat daca intarziati. In situatia din urma, vanzatorul va fi lezat deoarece va simti ca nu ii acordati importanta cuvenita.

Tot intr-o negociere, de obicei, cel care intarzie se simte vinovat si are tendinta sa faca mai multe concesii decat ar dori.

Un alt lucru foarte important este ca, ajungand la timp, sau chiar mai devreme, puteti revedea in minte intrebarile sau lucrurile pe care le veti pune in discutie. Fara aceasta scurta trecere in revista, este posibil sa le uitati.


Inchei reamintindu-va ca “Punctualitatea este politetea regilor!”

Ionut PETIANU

Pentru mai multe sfaturi imobiliare vizitati http://www.facebook.com/imosuport - pagina Facebook oficiala IMOSUPORT sau http://www.facebook.com/petianu.ionut - profilul meu

Comentarii

Postări populare