TIP nr17 IMOSUPORT - NU ASCUNDETI EVENTUALELE DEFECTE ALE LOCUINTEI!


Atunci cand vindeti, fiti transparent, atat in fata agentului imobiliar cat si in fata potentialilor cumparatori. Daca aveti probleme cu instalatia electrica, cu canalizarea sau daca anumite tevi din baie au fost reparate doar provizoriu, cel mai bine ar fi sa efectuati reparatiile necesare, asa incat toate instalatiile sa functioneze normal. Acest lucru nu va creste valoarea locuintei, dar ii va permite cumparatorului sa se concentreze asupra avantajelor si punctelor forte ale proprietatii si nu pe defectele acesteia.

Totusi, daca nu aveti timp sau nu doriti sa efectuati reparatiile necesare, este recomandat sa mentionati aceste problemele, agentului si potentialului cumparator. Acesta din urma isi va face un calcul sumar al costurilor ce le va intampina cu reparatiile, dar acest lucru nu il va determina sa va faca o oferta mai slaba decat in cazul in care nu ar fi aflat de aceste probleme. Mai mult, va aprecia sinceritatea dumneavoastra si daca ii va placea locuinta va face o oferta. In caz contrar, daca va descoperi singur aceste defecte, va gandi ca s-a dorit inducerea sa in eroare si se va intreba cate alte aspecte ale proprietatii nu sunt in ordine. Pe cale de consecinta, chiar daca ii va placea proprietatea dumneavoastra, interesul pentru aceasta - foarte probabil - va disparea si NU va incepe negocierile.

__tip#17___
IMOSUPORT©
Pentru mai multe sfaturi imobiliare vizitati http://www.facebook.com/imosuport - pagina Facebook oficiala IMOSUPORT sau http://www.facebook.com/petianu.ionut - profilul meu

Comentarii

Postări populare